APLICACIÓN DE SISTEMAS DE CALIDAD EN LA ELABORACIÓN DE ALIMENTOS Y SERVICIOS AL CLIENTE PARA ESTABLECIMIENTOS DE EXPENDIO DE COMIDA NO CLASIFICADOS EN EL DISTRITO DE JESÚS MARÍA

Authors

  • Walter David Ugarte Casafranca Facultad de Ciencias Administrativas, Universidad Nacional Mayor de San Marcos, Lima, Perú.
  • Luis Álvaro Bueno Acosta Facultad de Ciencias Administrativas, Universidad Nacional Mayor de San Marcos, Lima, Perú.

DOI:

https://doi.org/10.15381/gtm.v15i30.8810

Keywords:

Food, quality, restaurants, HACCP

Abstract

In Peru there is a divorce between its rich cuisine and parameters or minimum quality standards to ensure optimum service in restaurants. The purpose of the application of HACCP Quality Plans is to create security seals in order to spread a new image quality Peruvian cuisine, and develop business management tools that improve consumer product. With this research we attempt to propose mechanisms to improve the service of restaurants, basing these mechanisms on HACCP international system, adapted to our reality and proposing the creation of guarantee seals for this establishments in Jesus Maria district.

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Published

2012-12-31

Issue

Section

Artículos

How to Cite

APLICACIÓN DE SISTEMAS DE CALIDAD EN LA ELABORACIÓN DE ALIMENTOS Y SERVICIOS AL CLIENTE PARA ESTABLECIMIENTOS DE EXPENDIO DE COMIDA NO CLASIFICADOS EN EL DISTRITO DE JESÚS MARÍA. (2012). Gestión En El Tercer Milenio, 15(30), 85-93. https://doi.org/10.15381/gtm.v15i30.8810